Share

METFER GRADNJA

Metfer Gradnja

Novi Sad

01

MI SMO METFER GRADNJA

Metfer gradnja je ogranak firme koji se primarno bavi izgradnjom stambenih i poslovnih objekata. Firma poseduje mašine i opremu najvišeg kvaliteta za izvođenje radova grube gradnje – betoniranje, armiranje, obrada betonskih podova, zidanje, krovopokrivacki radovi. U saradnji sa proverenim partnerima poslujemo i po principu “ključ u ruke”. Naš tim čini oko 40 kvalifikovanih radnika, koji uključuje građevinske i arhitekonske inženjere i stručna lica za svaku fazu gradnje.

Bezbednost na radu i odgovorornost prema svojim zaposlenim čine osnov naše poslovne etike. Prilikom izvođenja radova akcenat stavljamo na preciznu ugradnju kvalitetnih materijala, saradnju sa stručnim nadzorom, poštovanje dogovorenih uslova i rokova. Potvrdu u uspešnom sprovođenju poslovne strategije vidimo u dugogodišnoj saradnji sa renomiranim investitorima i u velikom broju klijenata koji nas angažuju na osnovu preporuke.

Težimo da damo svoj doprinos društvu i povećanju kvaliteta življenja kroz brigu o okolini, o zaposlenima i korisnicima objekata u čijoj izgradnji učestvujemo

02

ZANIMLJIVE ČINJENICE

0
Aktivnih gradilišta

0
Realizovanih projekata

03

ŠTA SMO URADILI

04

ŠTA RADIMO

Firma poseduje mašine i opremu najvišeg kvaliteta za izvođenje radova grube gradnje – betoniranje, armiranje, obrada betonskih podova, zidanje, krovopokrivacki radovi. U saradnji sa proverenim partnerima poslujemo i po principu “ključ u ruke”. Naš tim čini oko 40 kvalifikovanih radnika, koji uključuje građevinske i arhitekonske inženjere i stručna lica za svaku fazu gradnje.

%

GRUBA GRADNJA

%

ZAVRŠNI RADOVI

05

KONTAKT

Kontakt

NOVI SAD

Ulica Maksima Gorkog 2b
21 000 Novi Sad, Srbija
+381 (0) 63 545 087

metfergradnja@gmail.com

 
  06

  PROŠIRUJEMO TIM

  METFER GRADNJA ima stalnu potrebu da proširi svoj tim na pozicijama:

  • Zidar
  • Armirač
  • Tesar
  • Pomoćni radnik

  Za sve informacije kontaktirajte nas na 063/ 545 087.

  07

  NAŠI PARTNERI I KLIJENTI

  U pripremi